marți, 4 decembrie 2012

Experienta cu shoppingul online

Romanii-"vanatorii de promotii"

"Noaptea reducerilor astronomice","Noaptea reducerilor",asa suna cele mai cunoscute evenimente organizate de marile centre comerciale care anunta cu trambite mari promotii si  reduceri de pana la 75 % la branduri renumite.


                  
Cum romanul se da in vant dupa promotii, chiar ajunge sa se calce in picioare pentru a prinde"mega-ofertele" zilei.Ajuns acolo te trezesti ca te deplasezi "bara la bara"prin  multime si risti sa nu gasesti produsul dorit.In plus mai astepti si la cozile caselor de marcat;daca stai bine cu nervii,te vezi cu produsele in sacosa,daca nu....abandonezi si pleci...Nu-i cel mai fericit caz,dar daca nu ai alta optiune....
Sau..te aflii in situatia sa stai la cozile interminabile ale magazinelor aflate in perioada marilor promotii si dupa lungi asteptari afli ca s-a epuizat stocul promotional.Iti spui:"Cu putin noroc reuseam,dar norocul nu e pentru oricine".Permite-mi sa te contrazic,azi esti norocos,pentru ca iti voi dezvalui un mic secret.Am solutia problemelor tale.
Stai comod in fata calculatorului si ai la dispozitie la orice ora din zi,din noapte o gama variata de produse si servicii la preturi speciale, cu reduceri de peste 50 %.Suna tentant,nu?
Pentru a beneficia de toate acestea este necesar sa ai cont pe InZonaTa.ro,apoi sa urmezi 3 pasi simpli:
1.Selectezi orasul si categoria dorita;
2.Alegi oferta preferata;
3.Adaugi produsul in "cos" si obtii voucherul cu reducerea aferenta pe care il poti activa direct sau prin telefon/email.

Experienta mea cu shoppingul online nu e prea vasta,alegand sa fac cumparaturile direct de la magazinele de profil.Am fost tentata sa achizitionez online,dar m-am lovit de nesiguranta mea fata de acest mod de a cumpara,cu toate ca tot mai multi il utilizeza cu succes.In pofida acestui fapt,consider ca shoppingul online este mai avantajos,mai comod si mai eficient fata de comertul clasic.
Despre site-ul InZonaTa.ro pot spune ca l-am descoperit de curand.Sunt de parere ca acesta initiativa se pliaza foarte bine pe necesitatile clientilor,mai ales ca ne aflam in criza si multi cauta promotiile pentru a  aeconomisi bani de la buget.
Timpul a devenit un inamic pentru oameni,viata devenind o continua lupta contratimp,iar societatea in care traim nu ne mai permite sa ne mai aventuram prea mult,fiind nevoiti"Sa ne intindem cat ne e plapuma",cum zice vorba aceea.


Acest articol este inscris in concursul “Castiga-ti cadoul de Craciun: un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu