vineri, 21 decembrie 2012

Ce inseamna cu adevarat fericirea?

Stim ce inseamna cu adevarat fericirea sau doar purtam masca omului fericit,simulam aceasta stare.Schitam un zamber,dar care nu ne apartine,privim in gol printr-o ceata densa,insa sufletul ne tradeaza,el nu stie sa minta,sa se ascunda.Fizic suntem prezenti,dar gandurile noastre ratacesc,se duc departe.Traim intr-o stare de absenta,de nepasare.
Conditia omului fericit e simpla,noi o dorim complicata.Nu ai nevoie de multe sa fii fericit,depinde doar de tine,ce-ti doresti de la viata,care sunt principiile dupa care te ghidezi.
De multe ori stresul,agitatia ,problemele cu care ne confruntam in viata de zi cu zi,incercarile la care suntem supusi ne fac sa devenim imuni la lucrurile simple,zic unii,banale, pe care ni le ofera viata.Goana dupa ani,dupa putere,statutul social si valorile materiale ne"orbesc",stau in calea fericirii noastre.
De cate ori am stat si am privit pe fereastra cum renaste natura in fiecare anotimp?
 "Nu-mi amintesc cand am facut asta ultima oara",ar putea fi un raspuns.
La fel cum copacul isi are propriile faze de dezvoltare de-a lungul anilor,ma refer la efemeritatea naturii..,asa se scurge si viata prin mainile noastre fara a ne bucura de fiecare etapa a existentei noastre,de fiecare moment petrecut alaturi de cei dragi,ca si cand ar fi ultimul.Trec si anii fara a face nimic pentru fericirea noastra.
De cate ori ne-am rezervat cateva momente din timpul noastru pentru a ne detasa de cotidian,pentru a ne gandi la lucrurille care ne fac placere,care ne aduc bucurie si fericire in suflete.Sa fim doar noi cu propriile noastre ganduri,sa privim cerul si sa derulam imagini din viata in care suntem protagonistii propriului film.Raspuns:"De putine ori"
In viata suntem nevoiti sa facem multe alegeri,cu sau fara voia noastra.Suntem pusi in situatia sa alegem intre o viata decenta si fericita sau o viata in care avem de toate,dar suntem nefericiti.In cel din urma caz,credem ca avem totul,insa ne lispesec cele mai de pret lucuri in viata:dragostea,fericirea si prietenii,fara de care suntem oameni incompleti.Iar daca noi nu suntem impacati cu noi insine,starea de fericire si implinire nu-si va gasi locul in sufletele noastre.
Pentru a fi fericiti trebuie sa gasim un echilibru in toate.Excesele de orice natura,ne fac sa nu mai pretuim ce ni s-a dat,sa uitam care este masura lucrurilor.
Orice om are dreptul la fericire,sarac,bogat,oriunde s-ar afla pe acesta lume.
"Fericirea nu-i alege pe oameni,oamenii aleg daca vor sau nu sa contribuie cu putin la fericirea lor"-constatare proprie.

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Craciunita

Tot se apropie perioada sarbatorilor,de ce sa nu faceti o noua achizitie florala pentru apartamentul dumneavoastra.Cea mai recomandata ar fi Craciunita, o floare care inspira Spiritul Craciunului.

marți, 4 decembrie 2012

Experienta cu shoppingul online

Romanii-"vanatorii de promotii"

"Noaptea reducerilor astronomice","Noaptea reducerilor",asa suna cele mai cunoscute evenimente organizate de marile centre comerciale care anunta cu trambite mari promotii si  reduceri de pana la 75 % la branduri renumite.


                  
Cum romanul se da in vant dupa promotii, chiar ajunge sa se calce in picioare pentru a prinde"mega-ofertele" zilei.Ajuns acolo te trezesti ca te deplasezi "bara la bara"prin  multime si risti sa nu gasesti produsul dorit.In plus mai astepti si la cozile caselor de marcat;daca stai bine cu nervii,te vezi cu produsele in sacosa,daca nu....abandonezi si pleci...Nu-i cel mai fericit caz,dar daca nu ai alta optiune....
Sau..te aflii in situatia sa stai la cozile interminabile ale magazinelor aflate in perioada marilor promotii si dupa lungi asteptari afli ca s-a epuizat stocul promotional.Iti spui:"Cu putin noroc reuseam,dar norocul nu e pentru oricine".Permite-mi sa te contrazic,azi esti norocos,pentru ca iti voi dezvalui un mic secret.Am solutia problemelor tale.
Stai comod in fata calculatorului si ai la dispozitie la orice ora din zi,din noapte o gama variata de produse si servicii la preturi speciale, cu reduceri de peste 50 %.Suna tentant,nu?
Pentru a beneficia de toate acestea este necesar sa ai cont pe InZonaTa.ro,apoi sa urmezi 3 pasi simpli:
1.Selectezi orasul si categoria dorita;
2.Alegi oferta preferata;
3.Adaugi produsul in "cos" si obtii voucherul cu reducerea aferenta pe care il poti activa direct sau prin telefon/email.

Experienta mea cu shoppingul online nu e prea vasta,alegand sa fac cumparaturile direct de la magazinele de profil.Am fost tentata sa achizitionez online,dar m-am lovit de nesiguranta mea fata de acest mod de a cumpara,cu toate ca tot mai multi il utilizeza cu succes.In pofida acestui fapt,consider ca shoppingul online este mai avantajos,mai comod si mai eficient fata de comertul clasic.
Despre site-ul InZonaTa.ro pot spune ca l-am descoperit de curand.Sunt de parere ca acesta initiativa se pliaza foarte bine pe necesitatile clientilor,mai ales ca ne aflam in criza si multi cauta promotiile pentru a  aeconomisi bani de la buget.
Timpul a devenit un inamic pentru oameni,viata devenind o continua lupta contratimp,iar societatea in care traim nu ne mai permite sa ne mai aventuram prea mult,fiind nevoiti"Sa ne intindem cat ne e plapuma",cum zice vorba aceea.


Acest articol este inscris in concursul “Castiga-ti cadoul de Craciun: un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro.